Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(996 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dobrze, że się tu ogłosiłeś
w przeciągu kilku dni Headhunter-Agencies nie dadzą ci spać spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
To stawki tak chodzą ok 40 000 - 60 000 NOK za stanowisko.

Serio, w takim razie jak mi sie bedzie bardzo nudzic to zatrudnie zalatwiacza pracy na oppdrag (umowa zlecenie, oczywiscie zalatwiacz napewno zna norweski) zeby zalatwil moim kuzyna z Polski stale prace "proletariuszy". Jeden jest spawaczem TIG MIG MAG (kodow obecnie niepamietam) z 3 latami doswiadczenia w MANie i oczywiscie zna angielski, a drugi tez zna angielski ale nielubil robic za polska pensje wiec dopiero teraz sobie jakies zawodowe papierki obecnie robi do spawania rowniez, ewentualnie moze robic kazda inna prace bo za norweska pensje to mu sie chce pracowac

Aha umowa oczywiscie bedzie oficjalna wszystko na bialo i opodatkowane (wiec jak mi sie bedzie chcialo to zaoferuje nawet odpowiednio wyzsza sume) z klauzula wykonania zadania czyli ze dostana prace inaczej nici z wyplaty dla zalatwiacza. Moga byc rowniez stawki zalezne od tego jaka zalatwiacz im znajdzie prace oraz czy bedzie to praca stala i czy w firmie ktora niezbankrutuje za chwile. Warunkiem rowniez bedzie ze ma to byc praca w grenlandsområdet gdyz aby mogli mi zapewniac towarzystwo w degustacji etanolu to nie moga mieszkac daleko stad.

Pozatym jesli sie zalatwiacz spisze to ewentualnie czasem moze bedzie jeszcze ktos z miejscowosci w ktorej spedzam urlop w Polsce kto na tyle skutecznie i efektywnie bedzie plaszczyl sie przede mna i okazywal najwyzszy szacunek kapitaliscie LUB wykaze sie wyjatkowymi osiagnieciami w piciu etanolu i rozbawianiu mnie fazami i akcjami ktore odjebuje iz uznam ze nalezy sie praca w Norwegii To bedzie wiecej zlecen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(DanteTibz)
Wiking
Mam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(DanteTibz)
Wiking
Wow co za nastawienie cenię Wasze wszystkie uwagi czekam na więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:

Pozatym jesli sie zalatwiacz spisze to ewentualnie czasem moze bedzie jeszcze ktos z miejscowosci w ktorej spedzam urlop w Polsce kto na tyle skutecznie i efektywnie bedzie plaszczyl sie przede mna i okazywal najwyzszy szacunek kapitaliscie LUB wykaze sie wyjatkowymi osiagnieciami w piciu etanolu i rozbawianiu mnie fazami i akcjami ktore odjebuje iz uznam ze nalezy sie praca w Norwegii To bedzie wiecej zlecen

Dno, dno....i wodorosty ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
DanteTibz napisał:

no to masz ..

Ostatnio mój kuzyn szukał magazyniera (upr. na "paleciak" wymagane ) w KrK stawka 1400 netto. ....

dostał jedyne 400 zgłoszeń.... pierwsi do odstrzału byli ludzie co to studiów pokończyli co nie miara, potem osoby z dziwną historią zawodową (kierowniki, "menagery", pielęgniarki, cyrkowcy itd. , dalej ludzie co mają niespełna 30 lat ze dwadzieścia i więcej firm już zwiedzili, potem inwalidzi, osoby po odsiadkach i zostało kilkadziesiąt zgłoszeń które nadawały się do rozpatrzenia.....

Tłumaczyć tego nie muszę, jeśli jesteś choć trochę rozgarnięty to zrozumiesz....

Jednak po twoim pierwszym poście to szczerze w to wątpię...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Joseph napisał:
DanteTibz napisał:

no to masz ..

Ostatnio mój kuzyn szukał magazyniera (upr. na "paleciak" wymagane ) w KrK stawka 1400 netto. ....

dostał jedyne 400 zgłoszeń.... pierwsi do odstrzału byli ludzie co to studiów pokończyli co nie miara, potem osoby z dziwną historią zawodową (kierowniki, "menagery", pielęgniarki, cyrkowcy itd. , dalej ludzie co mają niespełna 30 lat ze dwadzieścia i więcej firm już zwiedzili, potem inwalidzi, osoby po odsiadkach i zostało kilkadziesiąt zgłoszeń które nadawały się do rozpatrzenia.....

Tłumaczyć tego nie muszę, jeśli jesteś choć trochę rozgarnięty to zrozumiesz....

Jednak po twoim pierwszym poście to szczerze w to wątpię...........

...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
to typowy domokrazca sprzedajacy kosmetyki...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok